Kauntungan parusahaan

--EXCELLENT kualitas
garis produksi munggaran-Kelas jeung kualitas ketat
sistem manajemen

Profésional R & D tim

--PROFESSIONAL R & D tim
Profesional R & Tim D nyadiakeun hiji-eureun komprehensif
layanan pikeun klien di dunya

4

--STRONG nguji pangabisa
Anjog darkroom, rupa equipments test, sarta standar
prosedur test na insinyur

5

Harga --COMPETITIVE
The pangalusna ongkos-éféktif jeung produk kualitas luhur jasa
sakabéh dunya

2

--PROMPT pangiriman
kiriman Fast dijamin ku kapasitas produksina badag sarta
manajemén produksi alus

brand Story

Shenzhen Giesonwell Téhnologi Co., Ltd nyaeta Salah sahiji pabrik pangheubeulna nyadiakeun produk jeung jasa anteneu komunikasi tanpa kabel di Cina, salawasna konsentrasi dina hasil panalungtikan komunikasi tanpa kabel téhnologi anteneu sarta ngembangkeun, produksi, jualan na jasa, komitmen ka nyadiakeun solusi pangalusna jeung dunya urang operator nirkabel sarta pabrik alat-alat, sareng minuhan paménta pasar dina timely.

parusahaan Tembongkeun

Giesonwell gaduh tim gawé babarengan efisien nyadiakeun konsumén jeung produk jeung jasa kualitas luhur.

saméméhna
Teras