Advantage Company

--EXCELLENT CILËSISË
First-Class linjë prodhimi dhe të rreptë të cilësisë
të sistemit të menaxhimit

Profesional R & D

--PROFESSIONAL R & D TEAM
R Professional & D ekip për të siguruar të plotë me një ndalesë
të shërbimit për klientët në botë

4

--STRONG TESTIMI AFTËSIA
drejtues kayotic, pajisje të ndryshme test, dhe standarde
procedura e testimit dhe inxhinierë

5

PRICE --COMPETITIVE
e mirë kosto-efektive me produkte të kualitetit të lartë të shërbimit
të gjithë botën

2

--PROMPT DELIVERY
Ofrimit të shpejtë është e garantuar me kapacitet të madh të prodhimit dhe
menaxhimit të mirë të prodhimit

markë Story

Shenzhen Giesonwell Teknologjia Co, Ltd, është një nga prodhuesit më të hershme për të ofruar produkte pa tel Antenë Komunikimi dhe shërbimeve në Kinë, gjithmonë përqendrohen në hulumtimin e komunikimit wireless antena të teknologjisë dhe zhvillimit, prodhimit, shitjes dhe të shërbimeve, përkushtuar për të ofruar zgjidhjet më të mira për botës transportuesit wireless dhe prodhuesit e pajisjeve, dhe për të përmbushur kërkesat e tregut në një kohë.

Company Trego

Giesonwell kemi bashkëpunim efikas të ekipit për të siguruar klientët me produkte të kualitetit të lartë dhe shërbimeve.

i mëparshëm
tjetër